Behandling

Behandling


Hvis du har det psykisk dårligt - for eksempel på grund af angst, depression, stress eller har været ude for en ulykke, tab af nær familie eller sygdom, der har betydet en nedsat funktionsevne eller kroniske smerter, kan du få brug for professionel hjælp til at komme videre i dit liv, eller hjælp til at lære, hvordan du kan leve bedst muligt med dine begrænsninger.

Psykologbehandling består af en eller flere samtaler, hvor du sammen med psykologen undersøger dit problem og eventuelt baggrunden for det. Gennem samtalerne vil du få større selvforståelse og flere perspektiver på dit liv. Det giver dig en større evne til løse dit problem på en tilfredsstillende måde. Du kan også lære nogle teknikker, der gør dig bedre i stand til at tackle situationen fremover.

Psykologer hjælper gennem rådgivning, vejledning, samtaleterapi eller giver hjælp til at lære nogle strategier, som du kan bruge fremover.

Psykologbehandling kan enten være til enkeltpersoner eller til grupper af personer, afhængig af lidelsens art og omfang.Løngangstræde 37B, 4.th. 1468 København K

Telefon 28 21 79 92, e-mail: sussi@sussineergaard.dk